Projekti

Naši projekti

Realizovani :

1.Opremanje prostorija kluba i nabavka opreme

2020.godine smo završili sa ovim veoma izazovnim projektom.Klubske prostorije smo opremili sa adekvatnom opremom za trenign naših biciklista.Pored sportske opreme, obezbjedili smo i tehničke uslove za operativno funkcionisannje kluba.Posjedujemo kancelariju za administrativne poslove, svlačionicu, mokri čvor sa tuš kabinom, servis za popravku i održavanje bicikala.

2.Izgradnja kružne XCO staze, za tehnički trening.

U blizina grada Prijedora, na lokalitetu Crna dolina, izgradili smo sjajnu kružnu stazu sa svim tehničkim elementima po uzoru na tehničke karakteristike i težinu staza koje se koriste na prestižnim međunarodnim.

3.Mapiranje staza i ruta u okruženju

2018.godine, smo mapirali prelijepe staze, sa impozantnim krajolikom.Na samo par minuta od centra grada, naći će te se u prelijepoj prirodi, voziti bicikl kroz šumske puteve, sela.Postoji nekoliko lokaicija gdje se nalaze vidikovci sa kojih se Prijedor i okolina može panoramski razgledati.

Na ovim rutama će te uvijek susresti ljubazne domaćine, čuti interesantne priče, vidjeti netaknute dijelove prirode, napuniti svoje bidone pitkom vodom 😊,najboljeg kvaliteta iz prirodnih izvora.

Na zahtjev svakog našeg gosta možemo organizovati noćenje i hrane u seoskim domaćinstvima, koji nude nezaboravan gastro doživljaj, sa ponudom hrane autentičnog jelovnika domaće kuhinje.

 

Projekti za biciklizam sport rekreaciju i turizam
U realizaciji:
  1. U saradnji sa gradskom razvojnom agencijom “Preda” u toku je realizacija najvećeg projekta do sada u kojem učestvuje BK “Kozara” Prijedor, sa svojim idejnim riješenjem i jedinstvenim turističkim proizvodom
  2.  Izgradnja pump track staze na užoj lokacijia naselja urije namjenjena za tehnički trening vozača ali i kao turistička atrakcija za sve ljubitelje ovog sporta.
  3. Centar grada bez automobila, projekat BK Kozara Prijedor u kome je naša ideja da se uža gradska zona zatvori za saobraćaj, parkinzi za vozila dislociraju i izgrade novi savremeni etažni parkinzi, u čijem će sastavu biti rent-a bike servisi sa raznim biciklima (elektronski, teretni, porodični…)